Компанія ЯХОНТ запрошує вас на КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА-2018!

17.09.2018

Шановні партнери, ми раді запросити вас відвідати наш стенд на 20-ї ювілейної спеціалізованої виставки КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА – 2018, яка відбудеться у період з 3 по 5 жовтня 2018 року у ПВЦ «Радмір Експохол» за адресою м. Харків, вул. Академіка Павлова, буд. 271.

 

У нинішній економічній ситуацією, виставки набувають нового особливого значення, це в першу чергу презентація компаній, що динамічно розвиваються, їх активності та значення на ринку в профільному сегменті, а також демонстрація продуктових новинок.

 

Саме тому компанія ЯХОНТ вже традиційно бере участь у цьому масштабному заході. Ми, як активно і стратегічно мисляча команда, щорічно беремо участь у профільних виставках, демонструючи своїм партнерам стабільність і надійність ЯХОНТ, як постачальника висококласного обладнання та комплексних рішень для поставлених завдань. Наша команда професіоналів завжди відкрита до зміцнення існуючих та налагодження нових бізнес зв'язків з потенційними партнерами, покупцями та постачальниками.

 

Для ЯХОНТ ювілейна КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА – це можливість презентувати на ринку нові продукти, заявити про себе як про успішну компанію, йти в ногу з інноваціями та новими технологіями, дізнатися більше про очікування потенційних клієнтів та зустрітися зі своїми діловими партнерами.

 

На нашому стенді будуть представлені новинки від досить відомих брендів-виробників, таких як Schneider Electric (Франція), де ми визнані ЛІДЕРОМ ПРОДАЖУ у 2017 році, а також підтвердили статус ТЕЛЕМЕКАНІК Центр у 2018, від INVT Electric (Китай), де за підсумками 2017 року наша компанія вкотре стала ЗОЛОТИМ ПАРТНЕРОМ іноземного постачальника, від Kinco Automation (Китай) з їх оновленим модельним рядом сенсорних панелей. Більше того, на нашому стенді ви зможете на власні очі познайомитися з продукцією таких, поки що малозастосовних на ринку України, постачальників електротехнічного обладнання, промислового контролю та автоматизації, як Fuji Electric (Японія) та AuСom Electronics (Нова Зеландія).

 

Фахівці нашої компанії завжди раді надати вам висококваліфіковану консультацію, а також комерційну та технічну інформацію про обладнання, представлене на стенді, адже команда ЯХОНТ впевнена, що замінити участь у виставці неможливо нічим, оскільки лише на виставці ми можемо безпосередньо на нейтральній території зустрітися зі своїми покупцями, партнерами та конкурентами, дізнатися про нові тенденції розвитку ринку та взяти безпосередню участь у його формуванні.

 

З нетерпінням чекаємо на зустріч на нашому стенді!

повернуться