Компанія ЯХОНТ взяла участь в XXII щорічній виставці ElcomUkraine2018

20.04.2018

У період з 17 по 20 квітня 2018 року на території столичного виставкового центру КиївЕкспоПлаза відбулася масштабна та грандіозна подія у сфері енергетики, електротехніки та енергоефективності – XXII міжнародна виставка elcomUkraine2018.

Наймасштабніший промисловий форум України об'єднав одночасно три міжнародні виставки:

 

  • ElcomUkraine – енергетика, електротехніка, енергоефективність;
  • EIA – електроніка та промислова автоматизація;
  • Solar Ukraine – перша міжнародна виставка сонячної генерації!

Цього року у двох павільйонах, на площі 11 000 м2 світові та вітчизняні виробники, дистриб'ютори, закордонні представництва, а разом понад 300 учасників з України, Австрії, Білорусі, Грузії, Іспанії, Китаю, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Росії, США , Туреччини, Чехії продемонстрували понад шість сотень світових та вітчизняних брендів енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникової продукції, електроніку, промислову автоматизацію, світлотехніку, контрольно-вимірювальні прилади, технології, готові рішення, а також інновації для сонячної генерації.

 

Компанія ЯХОНТ вже традиційно взяла участь у цій грандіозній, провідній події для промислової електротехнічної сфери. Відвідувачі виставкового стенду нашої компанії змогли ознайомитися з новинками від вже досить відомих брендів-виробників, таких як Schneider Electric, де ми офіційно визнані ЛІДЕРОМ ПРОДАЖУ у 2017, а також компанії INVT Electric, де за підсумками 2017 року наша компанія вкотре підтвердила статус ЗОЛОТОГО ПАРТНЕРА. Більше того, наші гості змогли ознайомитися з продукцією нових для українського ринку постачальників електротехнічного обладнання, промислового контролю та автоматизації, таких як Fuji Electric (Японія) та AuСom Electronics (Нова Зеландія).

Технічні фахівці нашої компанії надали висококваліфіковану консультацію щодо представленого обладнання, а безпосередня участь наших партнерів – представників компанії INVT Electric, наші відвідувачі отримали ще більшу розгорнуту інформацію про обладнання «з перших рук». Вперше наш стенд був максимально орієнтований на високовольтні перетворювачі частоти і високовольтні пристрої плавного пуску, що викликало непідробний інтерес відвідувачів, а також представлений глядачеві перетворювач частоти на 315 кВт.

 

Упродовж двадцяти двох років міжнародна виставка elcomUkraine виступає галузевим індикатором, який відбиває стан ринку, представляє інновації, визначає перспективи. Свідченням галузевого розвитку є збільшення площі експозиції на 16%, а також кількості учасників – майже на 20%. Не можна не відзначити підвищення активності національних виробників (на 24%) та пожвавлення виставкової активності українських компаній-дистриб'юторів (в середньому на 15%). Цього року на 64% збільшилося зростання уваги іноземних компаній із 12 країн світу до цієї важливої події для української промисловості.

Виставковий стенд компанії ЯХОНТ цього року відвідали понад 4 000 представників різних промислових та комерційних національних компаній, у свою чергу фахівці нашої компанії провели понад 1 500 переговорів із партнерами. Наша команда сподівається на продовження та початок нової тривалої, плідної співпраці з потенційними та вже існуючими клієнтами компанії ЯХОНТ!

 

повернуться