Компанія ЯХОНТ підвела підсумки 2017 фінансового року

19.12.2017

19 грудня 2017 р. компанія ЯХОНТ провела звітні збори головного офісу та своїх філій у конференц-холі комплексу ВІСАК, м. Київ, Україна, де було підбито підсумки 2017 фінансового року. Право звітувати про свою роботу за минулий період, а також позначити плани та стратегії розвитку наступного року було надано керівникам усіх відділів ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ «ЯХОНТ».

 

У своїй спільній підсумковій доповіді Директор компанії ЯХОНТ Олександр Юник наголосив сукупний для трьох філій – м. Київ, м. Харків, м. Дніпро приріст надходжень на 25% у щомісячному середньому співвідношенні за минулий рік.

Виступ Керівника відділу логістики Олени Пристинської наочно продемонстрував значне збільшення обсягів обладнання, що постачається, а отже, і зростання обсягів продажів, у відсотковому співвідношенні 2016/2017, а саме:

Також особливо було відзначено Харківську філію нашої компанії, де доповідачем виступив Керівник відділу продажів Реваз Менабдішвілі зі звітом про проведену роботу свого відділу за минулий фінансовий період. За результатами 2016/2017 обсяги продажу Харківської філії зросли вдвічі.

На завершення підсумкових зборів 2017 року співробітники нашої компанії, які за минулий рік продемонстрували найкращі особистісні результати, були відзначені нагородами.

 

Наша компанія не зупиняється на досягнутому і, як зазначив Директор ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ «ЯХОНТ» Олександр Юник, у 2018 році планується подальше просування нашої компанії та брендів на ринку України, оптимізація процесів та збільшення пропускної спроможності, подальше підвищення кваліфікаційного рівня технічних фахівців та фахівців відділу продажів, реалізація проектів із застосуванням пристроїв високої напруги, а також загальне підсумкове зростання компанії на 25%.

 

повернуться