Нова серія перетворювачів частоти Altivar Machine ATV320 від Schneider Electric

01.12.2015

Нова серія перетворювачів частоти Altivar Machine ATV320 концептуально об'єднує в собі загальнопромислові серії ATV32 та ATV312 із потужністю від 0,18 до 15 кBт. Ви можете обрати компактне або книжкове виконання на вибір. Наприклад, тип ATV320_B має блок управління книжкового виконання шириною у 45 або 60 мм. Ви можете замовити перетворювачі частоти у книжковому виконанні аж до 4 кВт (УВАГА! книжкове виконання відсутнє для потужностей від 5,5 до 15 кВт). У свою чергу тип ATV320_С має блок управління компактного формату, а це означає високу перевантажувальну здатність по моменту до 200% і по току до 150%, роботу при температурах до +60°C, вбудований контроллер ATV Logic, вбудовані протоколи Modbus таCANopen, а також можливість підключення до основних промислових шин і мереж за допомогою додаткових комунікаційних карт: Modbus TCP - Ethernet/IP, ROFIBUS DP V1, ProfiNet, POWERLINK, DeviceNet, EtherCAT. Більш того, доступні комплектуючі для прямого з'єднання автоматичного вимикача GV2 і перетворювача частоти Altivar 320, знімний клеммник підключення кабелю електродвигуна.

Також у серію Altivar Machine ATV320 додані нові можливості, а саме: можливість керування як асинхронними та синхронними двигунами із постійними магнітами; вбудовані засоби безпеки, як доповнення до функції відключення моменту «Safe Torque Off» передбачають чотири функції для повного моніторингу безпеки, що спрощує сертифікацію машин та забезпечує відповідність вимогам Machinery Directive 2006/42/EC; а також підвищена стійкість до агресивних середовищ, що відповідає IEC 60721-3-3 класу 3C3 для промислових середовищ та 3S2 для твердих частинок.

Серія Altivar Machine ATV320 спеціально розроблена для застосування із виробничими машинами та механізмами середнього і високого рівнів складності: вантажопідйомне, транспортувальне (конвеєрне обладнання та складальні лінії), фасувально-пакувальне, дерево- та металообробне обладнання.

повернуться