Компанія ЯХОНТ взяла участь у виставці ElcomUkraine 2017

14.04.2017

Компанія ЯХОНТ взяла участь у виставці ElcomUkraine 2017 - енергетика, електротехніка, енергоефективність, яка відбулася в період з 11 по 14 квітня 2017 р. у Виставковому Центрі «КиївЕкспоПлаза» (м Київ, Україна). Цього року цей захід підтвердив появу позитивних тенденцій економічного зростання на стратегічно важливих ринках, які розвиваються в умовах гострої необхідності підвищення енергоефективності підприємств та об'єктів житлово-комунального господарства, переходу на європейські стандарти обліку і управління, а також розвиток нових технологій і відновлюваних джерел енергії в Україні.

На своєму стенді компанія ЯХОНТ представила новинки електротехнічного обладнання вже досить відомих і провідних брендів-виробників, а також продукцію нових для ринка України постачальників, таких як AuCom Electronics та FUJI Electric. Наш стенд відвідали понад 3 000 представників компаній із різних промислових і комерційних галузей України, а наші фахівці провели більше 1 000 переговорів з потенційними і вже існуючими клієнтами компанії. Ми сподіваємося на продовження та початок нової тривалої і плідної співпраці з українськими підприємствами, яких зацікавило представлене нами інноваційне і модернізоване електротехнічне обладнання.

Компанія ЯХОНТ - промислова автоматика: датчики, реле тиску, датчики температури, терморегулятори, контактори та пускачі, автоматичні вимикачі, частотники, пристрої плавного пуску та ін.

повернуться