Компанія ЯХОНТ провела щорічний технічний семінар

07.06.2018

Вже традиційно на початку літа компанія ЯХОНТ проводить технічний семінар для своїх партнерів і клієнтів, де вони можуть ознайомитися з новинками продуктового пакету нашої компанії, побачити їх на власні очі і поставити нагальні питання. Як і минулого року, семінар проходив у конференц-холі бізнес-центру ІЛЬЇНСЬКИЙ у м. Київ.

 

Цього року гості семінару спільно з технічними спеціалістами нашої компанії розглядали та обговорювали наступні теми, у яких доповідачем виступав технічний директор компанії ЯХОНТ Олександр Захаренко:

- Переваги перетворювачів частоти від компанії-виробника INVT

- Altivar310 – нова серія перетворювачів частоти від компанії Schneider Electric

- Комплексні рішення на основі продукції INVT

 

У свою чергу, керівник групи АСУТП Владислав Звягінцев надав детальну технічну консультацію про переваги впровадження систем автоматичного управління на виробничих підприємствах, а саме:

- Розширення модельного ряду сервоприводів DA200 до 22 кВт

- Досвід впровадження та застосування сервоприводів DA200

 

У заключній частині семінару родзинкою стала доповідь Олександра Ботеза, заступника директора, керівника відділу автоматизації та енергозбереження про впровадження високовольтних перетворювачів частоти:

- Загальна презентація високовольтних перетворювачів частоти INVT

- Енергозбереження та економічна ефективність при використанні ВВПЧ в енергетиці, металургії, комунальному господарстві тощо.

повернуться