Компанія ЯХОНТ взяла участь у ПМК ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ У МОЛОЧНОМУ БІЗНЕСІ-2016

24.02.2016

Компанія ЯХОНТ взяла участь у ПЕРШІЙ МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ДЛЯ МОЛОЧНОГО БІЗНЕСУ 2016», яка відбулася 24 лютого 2016 року в конференц-холі ГК «Турист» (м. Київ, Україна). На конференції були представлені презентації, присвячені можливостям модернізації вітчизняних молочних підприємств, як з точки зору зниження енергоємності виробництва та економічних переваг енергозбереження, так і того, як отримати додаткові інвестиції в енергоефективність підприємства.

Був представлений досвід європейських країн та вітчизняних молокопереробних підприємств із впровадженням новітніх енергозберігаючих проектів.

Технічний Директор нашої компанії Захренко Олександр Володимирович виступив із презентаційними матеріалами на тему «Сучасні системи автоматизації на базі продукції компаній INVT Electric та Kinco. Досвід застосування перетворювачів частоти у харчовій промисловості. Підвищення енергоефективності підприємства за рахунок використання новітніх технологій». Також відбулася цікава дискусія за участю народних депутатів України, представників Мінагрополітики, Мінекономрозвитку, Мінекології, Держенергоефективності щодо реалізації державної програми у сфері стимулювання підприємств до модернізації в області ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження у тому числі механізмів стимулювання до збереження навколишнього середовища.

повернуться