Компанія ЯХОНТ підтвердила статус Золотого партнера INVT Electric

12.12.2017

Компанія Shenzhen INVT Electric Co., Ltd підбила підсумки 2017 фінансового року на Всесвітній Конференції Партнерів 2017, яка відбулася в період з 9 по 12 грудня 2017 року в м. Хуейчжоу, Китай. Цей масштабний захід відбувся під гаслом: «Розвиваємось разом, перетворюючи майбутнє!».

 

На конференції зібралися міжнародні представники компанії, а також офіційні дистриб'ютори та партнери INVT із різних країн світу. Виступили п'ять доповідачів, які ділилися своїми знаннями та досвідом, навіть було проведено вступний екскурс в інноваційні технології виробника, його новинки та плановані розробки.

Г-н Цзянь Ван, директор міжнародного розвитку, розпочав свій виступ із короткої презентації, яка задала ключовий тон для подальшого бізнес-форуму. Г-н Хелен Куан, директор з міжнародних продажів, виступила з доповіддю про результати 2017 року, поділилася деякими успішними проектами, де особливо відзначено компанію ЯХОНТ, яка вкотре підтвердила статус ЗОЛОТОГО ПАРТНЕРА та отримала заслужену нагороду, збільшивши свій обсяг продажів у 2017 році на 45% порівняно з тим самим звітним періодом у 2016. Пані Куан також зазначила, що ми маємо прагнути розвитку цільового ринку та збільшення каналів збуту на території України.

 

У свою чергу, у 2018 році Shenzhen INVT Electric Co., Ltd планує провести модернізацію існуючих продуктів, ще більше зосередившись на перевагах свого обладнання, а також приділити особливу увагу орієнтованості на сегментний ринок. Наприкінці Конференції усі партнери, представники та дистриб'ютори компанії INVT були покликані до спільної та наполегливої співпраці, щоб зробити наш світ більш екологічним, безпечним та ефективним!

повернуться