Компанія ЯХОНТ спільно зі Schneider Electric провела технічний семінар

16.11.2018

15 листопада 2018 року компанія ЯХОНТ за підтримки Schneider Electric провела технічний семінар «Schneider Electric Day», де клієнти та партнери компанії змогли познайомитися з новинками цього бренду-виробника, а також з майбутніми напрямками спільної діяльності наших компаній.

 

Програма семінару була присвячена таким актуальним на сьогоднішній день тематикам, як концепція EcoStruxure – її переваги, досвід впровадження та застосування. Оновлений модельний ряд датчиків Telemecanique, нагадаємо, що наша компанія є офіційним дистриб'ютором Шнейдер Електрик в Україні та сертифікованим Telemecanique Центром. Також особливу увагу було приділено бездротовим пультам для ПТО eXLhoist, тенденціям розвитку, та й загалом перевагам Schneider Electric.

Ще одним напрямком до детального обговорення стала приводна техніка, досвід застосування приводу Schneider Electric у системах управління, де технічні фахівці надали висококваліфіковану технічну інформацію та консультації про це непросте на перший погляд обладнання.

 

Важливим аспектом у програмі семінару стало обговорення систем автоматизації у машинобудівній галузі. Провідний спеціаліст компанії ЯХОНТ спільно з представником виробника пояснили слухачам переваги впровадження єдиної структури EcoStruxure Machine: ПЛК для машинобудівників, застосування людино-машинного інтерфейсу Magelis, а також полегшеною SCADA-системи для ліній та машин Vijeo XL. На завершення програми слухачам були представлені наочні приклади досвіду застосування обладнання Schneider Electric безпосередньо в машинобудуванні.

повернуться