Компания ЯХОНТ приняла участие в выставке КИП. ЭЛЕКТРОНИКА. ЭНЕРГЕТИКА. 2017

20.10.2017

Компанія ЯХОНТ взяла участь у 19-ій спеціалізованій виставці КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА – 2017, яка відбулася у період з 18 по 20 жовтня 2017 року у м. Харків. Виставка КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА – це щорічний масштабний захід, який проводиться у м. Харків – найбільший промисловий та науковий центр східної України. Це значуща подія, відома далеко за межами східного регіону нашої країни, яка знайомить фахівців із останніми здобутками у представлених галузях. На виставковому майданчику було об'єднано кілька великих тематик, що дозволило найяскравіше продемонструвати міжгалузеві інженерні рішення. Виставка КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА – це захід для розвитку зв'язків, що складається з великої кількості презентацій, конференцій та спеціалізованих заходів, основним завданням яких є передача знань, налагодження нових та зміцнення вже існуючих ділових контактів. Динамічна зміна ринку – період можливостей для створення нових напрямків діяльності, зростання та розвитку нашої компанії.

ЯХОНТ – активна та стратегічно мисляча компанія, що демонструє свою стабільність та надійність. Ми дякуємо всім відвідувачам нашого стенду і сподіваємося на тривалу та плідну співпрацю в майбутньому. Наша команда завжди відкрита до зміцнення існуючих та початку нових ділових зв'язків зі своїми партнерами. Співпрацюючи з нами, ви отримуєте кваліфіковані технічні консультації та найкращі цінові пропозиції.

Компанія ЯХОНТ - промислова автоматика: перетворювачі частоти, датчики, реле тиску, датчики температури, терморегулятори, контактори та пускачі, автоматичні вимикачі, пристрої плавного пуску та ін.

повернуться