Компанія ЯХОНТ отримала одразу дві нагороди від INVT за підсумками 2013 року

15.04.2015

Компанія ЯХОНТ отримала одразу дві нагороди від INVT за підсумками.

За підсумками 2013 року, сервісна компанія ЯХОНТ отримала відразу дві нагороди від Shenzhen INVT Electric Co., Ltd., найбільшого виробника перетворювачів частоти в Китаї.

Однією нагородою було відзначено високу якість та швидкість виконання робіт у авторизованому сервісному центрі нашої компанії, який виконує весь комплекс робіт, починаючи від діагностики перетворювачів частоти INVT, включаючи гарантійне обслуговування та закінчуючи післягарантійним обслуговуванням та ремонтом.

Технічний директор компанії ЯХОНТ Олександр Захаренко зазначив: «Статистика виходу з ладу перетворювачів частоти INVT становить менше ніж 2%, що набагато краще, ніж у абсолютної більшості європейських виробників. Наявність великого складу запасних частин дозволяє нашому сервісному центру у 90% випадків виконати ремонт протягом 8 робочих годин після отримання перетворювача частоти».

Друга нагорода була вручена нашій компанії, як найкращому корпоративному партнеру INVT.

Як відомо, за підсумками 2012 року ми набули статусу авторизованого Premium дистриб'ютора INVT за «визначне зростання продажів в Україні».

ДОВІДКА: Сервісна компанія ЯХОНТ є ексклюзивним дистриб'ютором перетворювачів частоти INVT в Україні з 2010 року. З того часу українськими підприємствами встановлено та успішно експлуатуються понад 7 000 частотних перетворювачів виробництва INVT. Заснована у 2002 році, компанія Shenzhen INVT Electric Co., Ltd. в даний час експортує свою продукцію більш ніж до 65 країн світу.

 

 

повернуться