Новий ультракомпактний багатофункціональний пускач TeSys H від Schneider Electric

08.11.2015

Простота конструкції та легкість монтажу ось, що поєднав у собі ТeSys H. Усі компоненти цього пускача імплементовані в компактний корпус, ширина якого складає всього 22,5 мм., що дозволяє заощадити до 75% простору у шафі керування. Гвинтові та пружинні затискачі клем приєднань TeSys H полегшують монтаж та прискорюють інтеграцію у виробничий процес. Клеми для сигналів керування розташовані на верхній стороні корпусу, клеми для подачі живлення – на нижній стороні.

Однією з основних переваг нового пускача є його тривалий термін служби. TeSys H здатний виконувати до 30 мільйонів циклів електричних комутацій за категорією AC53a, що забезпечує неперевершену надійність під час експлуатації з підвищеною інтенсивністю.

Унікальність пускачів TeSys H полягає в гібридній технології комутації, що поєднує сильні сторони напівпровідникової та електромеханічної систем комутації, що дозволяє значно зменшити знос контактної поверхні апарату, що комутує, а, отже, гарантує надійність і довговічність всіх елементів пристрою.

Ультракомпактні розміри, великий електричний ресурс і легкість налаштування дозволяють успішно використовувати пускачі TeSys H у різних галузях, у тому числі в харчовій промисловості, при виробництві товарів тривалого користування, а також у логістиці. Ці пристрої просто незамінні на конвеєрних лініях, стрічкових транспортерах, пакувальних та підйомних машинах!

Пускачі TeSys H представлені у двох версіях: стандартній та захищеній. У стандартній комплектації пускач TeSys H забезпечує виконання прямого пуску, реверсу (зі схемою блокування та проводкою для підключення навантаження) та захисту від навантаження двигуна та асиметрії фаз. У захищеній версії додатково є вбудована функція безпечного відключення моменту, що крутить. Такий захист відповідає всім стандартам безпеки: SIL3 згідно IEC61508-1, Ple згідно ISO13849-1, а також ATEX директиві.

повернуться