Компанія ЯХОНТ взяла участь в 20-й виставці КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА. 2018

05.10.2018

Вже традиційно компанія ЯХОНТ взяла участь у виставці КВП. ЕЛЕКТРОНІКА. ЕНЕРГЕТИКА. 2018 року, що відбулася у період з 3 по 5 жовтня 2018 року у ПВЦ «Радмір Експохол» за адресою м. Харків, вул. Академіка Павлова, буд. 271.

 

20-а ювілейна виставка цього року ознаменувалася насиченою кількістю тематичних напрямків, таких як контрольно-вимірювальні прилади, електроніка, зв'язок, енергетика, електротехніка, а також енергоефективність та енергозбереження, що знаходяться на піку популярності та актуальності.

 

Відвідувачі нашого стенду змогли ознайомитися з продукцією провідних світових брендів, які широко застосовуються підприємствами України, у розрізі енергоефективних промислових технологій та енергетиці, а також у житлово-комунальному господарстві. Маючи двадцятип'ятирічний досвід, фахівці компанії ЯХОНТ активно ділилися з відвідувачами стенду навичками у створенні систем комплексного регулювання витрати енергоресурсів, таких як тепло та пара, газ, вода, а також інші види енергоносіїв.

 

Наші комерційні фахівці презентували також нове обладнання в галузі альтернативних джерел електроенергії, систем сонячного теплопостачання, а також сучасне та енергоефективне обладнання.

 

ТОРГОВИЙ ДІМ ЯХОНТ – це активна та стратегічно мисляча компанія, що демонструє свою стабільність та надійність. Ми дякуємо всім відвідувачам нашого стенду і сподіваємося на тривалу та плідну співпрацю в майбутньому. Наша команда завжди відкрита до зміцнення існуючих та початку нових ділових зв'язків зі своїми партнерами. Співпрацюючи з нами, ви отримуєте кваліфіковані технічні консультації та найкращі цінові пропозиції.

повернуться