Компания ЯХОНТ приняла участие в выставке МАШПРОМ. ЭНЕРГОПРОМ. ЛИТЭКС. 2017

13.10.2017

Шановні партнери, ми дякуємо Вам за відвідування нашого стенду під час проведення 17-ї міжнародної спеціалізованої виставки промислового обладнання, металообробки, лиття та енергетики «МАШПРОМ. ЕНЕРГОПРОМ. ЛІТЕКС – 2017», яка відбулася у період з 11 по 13 жовтня 2017 року в ЕКСПО-ЦЕНТРІ «МЕТЕОР» м. Дніпра.

Щорічно цей захід підтверджує появу та розвиток позитивних тенденцій економічного зростання на таких стратегічно важливих ринках для нашої країни, як металообробка, лиття та енергетика, що розвиваються в умовах гострої необхідності підвищення енергоефективності промислових підприємств та їх переходу на європейські стандарти обліку та управління, а також розвитку нових технологій та відновлюваних джерел енергії.

На нашому стенді відвідувачі змогли ознайомитись із представленими новинками від вже досить відомих, провідних брендів-виробників, а також із продукцією нових для українського ринку постачальників електротехнічного обладнання, промислового контролю та автоматизації.

Ми – активна, стратегічно мисляча команда та компанія, що демонструє свою стабільність та надійність підтверджені 25-річним досвідом. Компанія ЯХОНТ завжди відкрита до зміцнення існуючих та початку нових ділових зв'язків, адже співпрацюючи з нами наші партнери завжди отримують кваліфіковані технічні консультації та лише найкращі цінові пропозиції.

повернуться