Компания «Яхонт» представляет обновленную серию преобразователей частоты Optidrive E3 от Invertek Drives

12.07.2015

Новий перетворювач частоти Optidrive E3 вже у продажу! Вихідна потужність перетворювачів частоти: від 0,37 до 22 кВт, живильна напруга 115, 220 і 380 В. Є також моделі з 1-но фазним виходом для управління невеликими насосами і вентиляторами потужністю від 0,37 до 1,1 кВт. Максимальна вихідна частота Optidrive E3 – 500 Гц. Можливість короткочасного навантаження до 175 % від номінального вихідного струму. Ступінь захисту пристроїв Optidrive E3 від IP20 до IP66, широкий діапазон робочих температур -10 до +50°С.

У програмне забезпечення перетворювачів Optidrive E3 закладено три макроси для роботи у звичайних промислових застосуваннях, а також у застосуваннях з насосами та вентиляторами. Наявність пожежного режиму дозволяє використовувати перетворювачі частоти в системах вентиляції будівель.

Можливості перетворювачів Optidrive E3 для керування різними типами електродвигунів значно розширилися. Тепер Optidrive E3 штатно можуть керувати асинхронними двигунами, двигунами з постійними магнітами (PM-motors), а також синхронними двигунами (SynRM).

Для зручності управління перетворювачами Optidrive E3 по мережі, в них базово закладено можливість зв'язку протоколів ModbusRTU, CANOpen. Опціонально можливий зв'язок протоколу DeviceNet і Profibus.

Стандартна конфігурація входів/виходів перетворювачів Optidrive E3 спеціально оптимізована під велику частину стандартних застосувань, але вона легко може бути розширена за допомогою опціональної плати додаткових входів/виходів.

Спеціальний компактний пристрій Optistick дозволяє копіювати з перетворювача або завантажувати в нього параметри, а також параметр перетворювач по каналу Bluetooth.

                                                                 

 

повернуться