Компанія ЯХОНТ представляє інноваційні кабельні введення SKINTOP HYGIENIC від Lapp Group

10.09.2015

SKINTOP® HYGIENIC – це кабельне введення з нержавіючої сталі для застосування в харчовій промисловості та виробництві напоїв.

Нове кабельне введення з нержавіючої сталі SKINTOP® HYGIENIC підходить для прямого контакту з харчовими продуктами у виробництві. Його придатність для використання у харчовому виробництві підтверджена сертифікатами від ECOLAB®, та дизайном конструкції,відповідним вимогам EHEDG.

Три ключові характеристики, які дозволяють переконатися, що SKINTOP® HYGIENIC можна легко чистити і які дозволяють використовувати його відповідно до найсуворіших санітарно-гігієнічних норм: форма, точність припасування та матеріал виготовлення. Округлена форма без кромок і кутів, точність припасування з дуже низьким допуском у виробництві означає, що бруду нема де накопичуватися. Матеріал, який використовується для виробництва SKINTOP® HYGIENIC – нержавіюча сталь класу V4A (1.4404), все це гарантує тривалу стійкість до складних умов довкілля. Також використовуються безпечні для продуктів харчування ізолюючі матеріали. Спеціальний еластомір, який застосовується для ізоляції, гарантує надзвичайно високий рівень зниження навантаження при натягу кабелю.

Кабельні введення SKINTOP® HYGIENIC доступні у розмірах M 16x1,5 та M 20x1,5 з січня 2015 року.

Ваші переваги з SKINTOP® HYGIENIC:

- підходить для прямого контакту із харчовими продуктами;

- сертифіковано ECOLAB®;

- легко очищаємо;

- можливе використання за строгих гігієнічних стандартів;

- не накопичує бруд.

Багато інших фірмових продуктів Lapp були удостоєні сертифікату ECOLAB®, що підтверджує їхню придатність для використання в таких делікатних областях, як виробництво їжі та напоїв. Наприклад, SILVYN® FG NM – полімерний захисний рукав, безпечний для продуктів харчування. Завдяки гладкій поверхні його легко чистити, водночас він запобігає мікробним забрудненням. ECOLAB® сертифікував також кабельне введення SKINTOP® з нержавіючої сталі та бестселери, такі як ÖLFLEX® CLASSIC 110 та інші контрольні кабелі, кілька кабелів передачі даних UNITRONIC®, мережеві кабелі ETHERLINE® та маркувальні системи FLEXIMARK®.

повернуться